Bed & breakfast

Boeken, Vragen en Beschikbaarheid

Stuur een mail naar: Info@dehandwijzer7.nl
Bel of app naar: 06-30199283

In januari 2019 zijn we begonnen met het renoveren van de B&B en op 1 juli konden we de eerste gasten ontvangen. Fietsen, wandelen, paardrijden, dit deel van de Achterhoek is er uitermate geschikt voor.
De rust, de ruimte, het fantastische landschap, dat is puur genieten. Verblijven in een kamer met aangrenzende grote badkamer, genieten van een uitgebreid ontbijt of op het eigen overdekte terras zitten en genieten van de middagzon. Relaxen op 1 van de vele andere plekjes in de tuin, in de sauna of een uitgebreide massage ontvangen. We doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Onze B&B is alleen te boeken vanaf 2 nachten:
Twee personen met ontbijt kost € 95 per nacht, dit is incl. korting. 
 1 persoon met ontbijt kost         € 90 per nacht, dit is incl. korting.
Losse massage boeken kost      € 55,-. 
Massage arrangement 1:
2 personen: 2 overnachtingen met ontbijt + 1 massage p.p   € 295,-
Arrangement 2:
2 personen: 3 overnachtingen met ontbijt + 2 massages p.p  
€ 495,-Arrangement 3:
 1 persoon:  2 overnachtingen met ontbijt + 1 massage          € 232,50
Arrangement 4:
 1 persoon:  3 overnachtingen + 2 massages                           € 375,-
Wil je tijdens het bezoek een fiets huren laat het ons weten. Dan staat deze voor je gereed bij aankomst. Ook het terugbrengen van de fiets regelen wij, zodat je onbezorgd van je fietstocht kunt genieten.

Nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.

Je kunt ons volgen via het facebook icoontje onderaan deze pagina. 

COVID-19. De Handwijzer is aangepast op de RIVM normen die momenteel gelden. Zo heeft u als gast een eigen ingang, eigen badkamer, eigen parkeerplaats en een eigen terras. Aan de buitenzijde van de B&B vindt u een dispencer met ontsmettingsgel zodat u met schone handen de B&B kunt betreden. Voor u komst is alles ontsmet en gelucht. In de buurt bevinden zich meerdere eetgelegenheden waar u, een maaltijd kunt afhalen, deze kunt laten bezorgen of via een reservering terecht kunt. Ontbijt wordt bereid met alle voorzorgsmaatregelen.

De Handwijzer ligt op een kleine 800m verwijderd van het Pieterpad. Golfbaan ’t Zelle is slechts 900m verwijderd. Wil je liever fietsen dan vind je talloze fietsroutes, waaronder de kastelen en landhuizenroute (op 10 min), binnen handbereik. De Handwijzer is bereikbaar via de harde weg maar kan verlaten worden via talloze zandpaden die de Achterhoek zo bijzonder geschikt maakt voor veel recreatieve doeleinden. Wil je graag je paard meebrengen dan kan dit. Kijk voor verdere uitleg en prijzen onder kopje ‘paard en bed’. Eetgelegenheden zijn hier te over. Of je nu wit snacken, of uitgebreid wil eten, het is er zelfs op loopafstand. In de B&B liggen talloze folders en visitekaartjes voor je klaar om een keuze te maken. Vanuit het kingsize bed kun je regelmatig wild zien in het open veld. Op ons erf worden geen huisdieren toegelaten, dit in verband met de hygiëne en allergieën. Om dezelfde reden mag hier ook niet worden gerookt. Als gast van De Handwijzer kun je heerlijk relaxen in de sauna (gratis) en/of een massage boeken. Linnengoed, handdoeken, een föhn en diverse toiletbenodigdheden zijn al voor je aanwezig. We vinden het leuk om je als gast te verwennen, dus kijk niet vreemd op als je eigen gemaakte cake, ijs of andere lekkernij krijgt aangeboden. Onze massage arrangementen zijn zeer gewild. Wil je weten hoe het in zijn werk gaat kijk dan onder het kopje massage voor meer uitleg. We zijn pas tevreden als je De Handwijzer eigenlijk niet meer wilt verlaten.    

B&B

Omgeving

Contact

Adresgegevens

 

Handwijzersdijk 7

7255 MJ Hengelo Gld                 

 

Contact opnemen

 

Tel. +0031 06 30199283

Email : info@dehandwijzer7.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 uur – 17.00 uur