Bed & breakfast

Boeken, Vragen en Beschikbaarheid

Info@dehandwijzer7.nl
06-30199283

Reserveren bij bed en breakfast De Handwijzer in Hengelo

In januari 2019 zijn we begonnen met het renoveren van de B&B en op 1 juli konden we de eerste gasten ontvangen. Hoe heerlijk is het om hier te mogen wonen. De rust, de ruimte, het fantastische landschap om ons heen, we genieten er elke dag met volle teugen van. En hopen dat jij als gast in onze moderne B&B hetzelfde zult voelen. Prijzen en beschikbaarheid kunt u vinden bij Bedandbreakfast.eu en Booking.com. Boekt u rechtstreeks via de site dan ontvangt u €5 korting per nacht. U kunt ook een massage arrangement boeken met korting. Dit kan alleen via deze site! Mail, bel of stuur een app.

 

COVID-19. De Handwijzer is aangepast op de RIVM normen die momenteel gelden. Zo heeft u als gast een eigen ingang, eigen badkamer, eigen parkeerplaats en een eigen terras. Aan de buitenzijde van de B&B vindt u een dispencer met ontsmettingsgel zodat u met schone handen de B&B kunt betreden. Voor u komst is alles ontsmet en gelucht. In de buurt bevinden zich meerdere eetgelegenheden waar u, een maaltijd kunt afhalen, deze kunt laten bezorgen of via een reservering terecht kunt. Ontbijt wordt bereid met alle voorzorgsmaatregelen.

De Handwijzer ligt op een kleine 800m verwijderd van het Pieterpad. Golfbaan ’t Zelle is slechts 900m verwijderd. Wil je liever fietsen dan vind je talloze fietsroutes, waaronder de kastelen en landhuizenroute (op 10 min), binnen handbereik. De Handwijzer is bereikbaar via de harde weg maar kan verlaten worden via talloze zandpaden die de Achterhoek zo bijzonder geschikt maakt voor veel recreatieve doeleinden. Wil je graag je paard meebrengen dan kan dit. Kijk voor verdere uitleg en prijzen onder kopje ‘paard en bed’. Eetgelegenheden zijn hier te over. Of je nu wit snacken, of uitgebreid wil eten, het is er zelfs op loopafstand. In de B&B liggen talloze folders en visitekaartjes voor je klaar om een keuze te maken. Vanuit het kingsize bed kun je regelmatig wild zien in het open veld. Op ons erf worden geen huisdieren toegelaten, dit in verband met de hygiëne en allergieën. Om dezelfde reden mag hier ook niet worden gerookt. Als gast van De Handwijzer kun je heerlijk relaxen in de sauna (gratis) en/of een massage boeken. Linnengoed, handdoeken, een föhn en diverse toiletbenodigdheden zijn al voor je aanwezig. We vinden het leuk om je als gast te verwennen, dus kijk niet vreemd op als je eigen gemaakte cake, ijs of andere lekkernij krijgt aangeboden. Wil je als gast een massage arrangement boeken? Kijk dan onder het kopje massage voor de verschillende mogelijkheden. We zijn pas tevreden als je De Handwijzer eigenlijk niet meer wilt verlaten.    

B&B

Omgeving

Contact

Adresgegevens

 

Handwijzersdijk 7

7255 MJ Hengelo Gld                 

 

Contact opnemen

 

Tel. +0031 06 30199283

Email : info@dehandwijzer7.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 uur – 17.00 uur