Coaching van paard en ruiter

Je kunt terecht voor instructie die gegeven wordt door een ervaren all-round instructrice Spring-, dressuur- en menlessen behoren tot de mogelijkheden. Bitloos en/of boomloos kunnen worden uitgeprobeerd, mocht je hiervoor interesse hebben. Eveneens bestaat er de mogelijkheid om paard gerelateerde workshops te volgen. Voorbeelden: In beter contact komen met je paard of het leren van massage technieken voor het revalideren of onderhoud. 

 Paarden; een magisch woord voor mij. Als kleine hummel van amper drie jaar oud al totaal verslingerd aan de edele vierbeners en nu meer dan vijftig jaar later zijn ze nog steeds niet weg te denken uit mijn dagelijks leven. Na het volgen en afsluiten van verschillende paardgerelateerde opleidingen, zowel beroepsmatig als niet-beroepsmatig heb ik mijn hobby toen ik begin twintig was omgezet naar werk. Aangezien ik niet uit een ‘paardenfamilie’ kwam en dus niet over een accommodatie beschikte heb ik jarenlang free-lance lessen gegeven. Na twee buitenlandse ‘paarden’ avonturen, waarbij ik tussendoor in Nederland nog ruim een jaar een bureaubaan uitprobeerde, werd ik treinmachinist bij N.S. Helaas was ik, gelukkig geheel buiten mijn schuld om, betrokken bij een ongeluk en kon als gevolg hiervan jarenlang niet werken. 

Paarden vormde uiteindelijk weer de juiste therapie hetzij nu wel alleen voor plezier. Het lesgeven en helpen met probleempaarden zit echter zo verankerd in mijn systeem dat ik nu, naast mijn beroep als holistisch integraal masseur, verschillende workshops organiseer op De Handwijzer. De workshops worden gegeven met een holistische insteek, waarbij paard en eigenaar nader tot elkaar worden gebracht.

Bijna alle disciplines binnen de paardensport heb ik beoefend. Af en toe een wedstrijd rijden hoort er nog steeds bij. Dressuur, springen, eventing, werken aan de hand of mennnen, alles geeft voldoening zolang er maar paarden bij betrokken zijn.

Wil je een keer komen lessen of een workshop volgen? Kijk dan onder het kopje workshops of op de facebook pagina die hieronder staat vermeld. Ook op een peroonlijk berichtje wordt gereageerd.  

 

Contact

Adresgegevens

 

Handwijzersdijk 7

7255 MJ Hengelo Gld                 

 

Contact opnemen

 

Tel. +0031 06 30199283

Email : info@dehandwijzer7.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 uur – 17.00 uur