Holistische integrale massage

Vaak heb je al van alles uitgeprobeerd maar met onvoldoende resultaat. Je wilt weer voelen en leven zoals voorheen het geval was. Of je pijn en/of stijfheid spontaan optreedt of na het oplopen van een trauma, je wilt er zo gauw mogelijk vanaf. ‘Je moet er maar mee leren leven’ is onnodig en hoor ik maar al te vaak vertellen. Hierin klinkt onmacht en vaak frustratie. Bijvoorbeeld pijnklachten aan nek/schouders en onderrug zijn zeer goed te behandelen. Naast het ingaan op je fysieke klacht begrijp je na een enkele sessie dat bewustwording (het opnieuw luisteren naar je gevoel en lichaam) als heel speciaal en fijn wordt ervaren. Naar huis gaan in een, in alle opzichten, vrijer en losser lichaam zou iedereen mogen ervaren. We leven in een jachtige omgeving, hebben geen tijd om stil te staan bij ons gevoel. Pijn en emoties worden weggestopt. Je lichaam werkt niet eindeloos mee. Op de zwakkere plekken gaat dit zich uiten en ontstaan er blokkades. Blokkades stagneren onze levensenergie, Qi genaamd. De energie die door ons lichaam stroomt blijft hangen en er ontstaat een ophoping. Je lichaam raakt steeds verder uit balans. Een holistische massage helpt je de blokkades te voelen. Door ze uit te werken voel je letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaan.

Werking van een massage.
Elke afspraak start met een intake gesprek. Samen nemen we door wat de reden van je komst naar de praktijk is. Aan de hand van je verhaal overleg ik met je welk traject we gaan volgen. Hierdoor krijgt je meteen een beeld hoe de sessies zullen verlopen. Na het gesprek, dat ongeveer 15 minuten duurt, neem je plaats op de massagetafel. We beginnen met een ontspanningsfase. Wanneer je lichaam ontspant ben je in staat beter mee te voelen welke plekken de meeste aandacht nodig hebben. Door de unieke combinatie van verschillende technieken toe te passen kan er moeiteloos worden overgegaan naar de diepe bindweefselmassage (deep tissue). Door het geven van druk op de spanningsplekken kunnen blokkades en geestelijke spanningen afvloeien. In de laatste fase van de sessie volgt een meer energetische aanraking. De losgelaten spanningen kunnen worden herverdeeld en er ontstaat letterlijk en figuurlijk meer ruimte in je lichaam. Subtiele en vitale levensenergie worden weer in beweging gebracht en je lichaam kan het basis-of oerritme hervinden. Bij oudere klachten zijn meerdere sessies noodzakelijk om tot een volledig herstel te kunnen komen.

 

Kosten van een massage.

Je kunt kiezen uit: 

Holistische (spier probleemoplossende) massage Duur 75 min.€ 60,-   Holistische massage (uitwerken van thema’s die je leven stagneren)                     Duur 90 min.€ 80,-                      

Massage voor gasten in de B&B.

Wanneer je op De handwijzer in de B&B verblijft kun je en losse massage boeken. De massages dienen van tevoren te worden besproken en kunnen alleen gegeven worden tussen 9 uur en 17 uur.
Losse massage:  Duur 75 min. €60,-

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op.
Je kunt ons volgen via het facebook icoontje onderaan deze pagina. 
Voor een afspraak bel of app op 06-30199283 of vul op de contactpagina je gegevens in.