Holistische massage

Waar denk je aan bij een massage? Bijna iedereen zal ontspanning zeggen.

Dat klopt natuurlijk maar een massage brengt zoveel meer dan ontspanning. Tijdens een massage ga je van denken naar voelen, iets dat ergens ver op de achtergrond nog sluimert. Je bent de hele dag bezig met nadenken, wanneer je iets voelt in je lijf schuif je dit graag naar de achtergrond: even geen tijd voor. Blijft het gevoel zeuren neem je een kwik fix, tabletje hiervoor, tabletje daarom. Geen zin en tijd om je te verdiepen waarom je lichaam om aandacht vraagt.

Tijdens een holistische massage word je je weer bewust van je lichaam. Zo vaak hoor ik tijdens het voorgesprek 1 enkel aspect noemen en tijdens en na de massage: ‘O ja, dat doet ook pijn en dat en dat.’ Holistisch wil zeggen dat alles met elkaar verbonden is, je lichaam is een samenwerkend geheel en wanneer je dat weer bewust kunt voelen vallen puzzelstukjes direct op hun plaats. Kun je weer ademen en vrijer bewegen, kom je zoveel lekkerder in je vel te zitten.

Elke massage is anders, aangepast op jou wensen en behoeften van het moment. Ik ben gediplomeerd holistisch integraal masseur zodat je letterlijk en figuurlijk in goede handen bent.

Kosten van een massage.
Holistische (spier probleemoplossende) massage. Duur 60 min.€ 60,-

Massage voor gasten in de B&B.
Wanneer je op De handwijzer in de B&B of het gastenverblijf logeert kun je en losse massage boeken. De massages dienen van tevoren te worden besproken en kunnen alleen gegeven worden tussen 9 uur en 17 uur.

Losse massage: Duur 60 min. €60,-

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op via de kanalen onderaan deze pagina.