Oertincturen

In het voorjaar van 2018 heb ik diverse opleidingen met betrekking op alles wat bruikbaar en eetbaar is uit de natuur, zoals wij haar om ons heen zien, gevolgd. Ik heb de kracht van kruiden leren zien en mogen ontdekken. Wat een enorme intentie zit er in zogenaamd onkruid en wat een heerlijke salades en gerechten kun je maken van de simpelste dingen die rondom het huis groeien. Ik heb al heel wat bijzondere dingen geproefd, zoals gelei van de paardenbloem, dennensiroop, salade met duizendblad en daslook en nog veel meer. Heel bijzonder.                         Ook het bereiden van oertincturen kwam aan bod evenals het destilleren van bijvoorbeeld lavendel, tjee wat ruikt dat heerlijk! Het zoeken naar de kruiden, het drogen, destilleren of een masseraat maken is ongelooflijk leuk werk. En de uitwerking is zichtbaar en voelbaar. Wat wil je nog meer?               

De tincturen, zalven, zeep en body butter zijn te koop. Wil je weten welke tinctuur bijvoorbeeld bij jou zou kunnen passen? Kijk dan onder ‘welke tinctuur’.

De bedoeling is om mijn kennis over dit onderwerp met jullie te gaan delen. Dus houd de workshops bij de tincturen in de gaten wanneer je interesse hebt voor dit onderwerp.

Contact

Adresgegevens

  Handwijzersdijk 7         

7255 MJ Hengelo Gld                 

 

Contact opnemen

Tel. +0031 06 30199283

Email : info@dehandwijzer7.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

9.00 uur – 17.00 uur